door Carolien

Hottub

Favoriet bij onze gasten! Ervaar een onvergetelijke avond (van 18.30 tot 22.30 uur) in onze hottub, omringd door een schitterende sterrenhemel en geniet van heerlijke hapjes en drankjes. Wij nemen alle zorgen uit handen: we vullen de schone hottub met water en stoken deze op tot de perfecte temperatuur met onze houtkachel (onze voorbereidingstijd is ongeveer 4 uur). Daarbovenop serveren we een verrukkelijk plankje vol lekkernijen en een verfrissend bubbeltje, naar jouw wens, mét of zonder alcohol.

In plaats van chemicaliën te gebruiken, verversen we elke keer het water. Dit zorgt niet alleen voor een verkwikkende en gezonde spa-ervaring, het is beter voor de huid én kunnen we het water na gebruik terug geven aan de natuur.

Geniet in alle rust van deze bijzondere ervaring, speciaal afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Wij zorgen voor de details, zodat jij volledig kunt ontspannen en jezelf kunt verliezen in dit exclusieve moment.

Reserveer nu en ervaar het plezier van een privé hottubbelevenis onder een fonkelende sterrenhemel, compleet met heerlijke versnaperingen.

Aangeboden door Carolien

Schrijfster van Hottub

Volg ons hier

Andere activiteiten 

Extra's, Homemade

Arrangement, Extra's

Extra's

Extra's, Homemade

Ontdek onze prachtige plek!

Into the Dream

by Author Name

- Bekijk de beschikbaarheid -