Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Welkom!

Voordat je een fantastische tijd tegemoet gaat in onze Tiny House on wheels en kunt gaan genieten van de natuur, willen we je graag attenderen op de volgende punten;

  1. Wij spreken af, en je verklaart hierbij, dat je de Tiny House on wheels persoonlijk betrekt. Ook verklaar je dat je het huisje en het terrein rondom op een nette en correcte wijze gaat bewonen en dat er tijdens het verblijf geen overlast veroorzaakt zal worden. Breng je onverhoopt schade toe aan het terrein/huisje of is er sprake van nalatig gebruik, dan kunnen de kosten daarvan op jou verhaald worden.
  2. Het huisje wordt gemeubileerd verhuurd en is voorzien van voldoende keukengerei, vaatwerk, glaswerk, dekens en kussens voor het gezelschap. Bij aankomst zijn alle apparaten in werking. Mocht dit niet zo zijn, informeer ons dan zo spoedig mogelijk. Wij zullen dan zo snel mogelijk het probleem proberen te verhelpen. Ook ben je als gast verplicht ons binnen 24 uur na aankomst ons te waarschuwen in geval van schade in, aan en om het huisje.
  3. Uiteraard gaan we ervan uit dat je een zorgeloos verblijf hebt, maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is het belangrijk dat je als gast verzekerd bent tegen de Wettelijke Aansprakelijkheid die gepaard gaat met de huur van een huisje (brand- en waterschade) Ben je niet WA verzekerd, dan kan je persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor deze schadekosten en voor de rente over deze kosten. Wij (als eigenaar) hebben het huisje en bijgebouwen ook verzekerd (opstal en inboedelverzekering).
  4. Verder is het belangrijk om te weten dat je als gast ons nooit de toegang tot het huisje mag weigeren als hierom gevraagd wordt.

Overige bepalingen en huisregels

Roken is niet toegestaan
Feesten en evenementen zijn niet toegestaan
Huisdieren zijn niet toegestaan
Genieten van het verblijf en de omliggende natuur is wel toegestaan 😉

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering binnen 24 uur na boeken heb je recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag.
  • Bij annulering tot de 42ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom.
  • Bij annulering vanaf de 42ste tot de 28ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van de reissom.
  • Bij annulering vanaf de 28ste dag tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 90% van de reissom.
  • Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.

 

Intothedream.nl | Prinsenmaatweg 4 | 7224 NE Rha | intothedream.nl@gmail.com | 06-46031445

Ontdek onze prachtige plek!

Into the Dream

by Author Name

- Bekijk de beschikbaarheid -