Contact

Vragen?

Stel ze ons!

Stuur ons een berichtje, mail, app of bel ons.

De vlaggen wapperen vrolijk in de wind om je te begroeten en een warm welkom te heten bij onze mooie plek. Onder de vlaggen is een picknicktafel waar voorbijgangers even kunnen rusten of onze gasten strijken hier neer voor een ontbijt- of borrelmoment. 

Naast de vlaggen groeit de Hongaarse eik en is een bijzonder en betekenisvol cadeau voor Leo's 25-jarig dienstverband bij Akzo Nobel. Het feit dat Leo 32 jaar vanuit het laboratorium heeft uitgekeken op een Hongaarse eik, maakt dit cadeau nog specialer. Het toont aan dat zijn liefde voor de natuur en de boom hem altijd heeft vergezeld tijdens zijn werkzaamheden.

Vlaggen

Adres: Prinsenmaatweg 4, 7224 NE RHA

Openbaar vervoer: Met de trein zijn we bereikbaar via CS Dieren, met OV fiets maak je de oversteek met het pontje Dieren - Olburgen en ben je binnen 6 km bij ons. Check hier de vaartijden en tarieven.

Haal en brengservice: Vanuit CS Dieren is het ongeveer 900 meter lopen naar het pontje. Wij komen je dan graag aan de Olburgse kant ophalen zonder extra kosten. 

Het is ook mogelijk om opgehaald te worden bij CS Dieren, dit is als extra bij te boeken.

Met de auto: Voor onze gasten hebben we een privé parkeerplaats beschikbaar, inclusief een verlengsnoer voor e-auto's. Neem je eigen adapter mee.

Bereikbaarheid

Kom je met het OV naar CS Dieren, dan komen we je graag kosteloos ophalen bij het pontje Dieren-Olburgen aan de Olburgse kant. De afstand tussen CS Dieren en Pontje is ongeveer 900 meter. Wil je bij het CS Dieren worden opgehaald dan kun je dit als extra reserveren.

Haal en brengservice

Ontdek onze prachtige plek!

Into the Dream

by Author Name

- Bekijk de beschikbaarheid -