Over

Leo en Carolien

Eigenaren

Wij zijn Leo & Carolien

Samen zorgen wij ervoor dat jij je meteen thuis voelt bij ons. Ons doel is om jou een heerlijke, zorgeloze tijd te bezorgen. 

Wij doen er alles aan om jullie te laten genieten van een fantastische ervaring in de Tiny Houses. Midden in de natuur, op onze bijzondere locatie.

Relax en kom tot rust

Wij staan ondertussen voor je klaar

Hoe doen wij dat?

Leo zorgt voor de prachtige, schone uitstraling van de Tiny's en dat onze natuurlijke parktuin altijd goed onderhouden is. Hij heeft oog voor fijne details en een sfeervolle omgeving.

Carolien zorgt ervoor dat alle communicatie goed verloopt. Ze beantwoordt jouw vragen graag snel en vriendelijk. Daarnaast houdt ze de administratieve zaken nauwkeurig bij, zodat alles achter de schermen vlot verloopt en jij een zorgeloze ervaring kunt hebben.


wij zorgen dat jouw verblijf onvergetelijk is 

Onze betoverende plek

We zijn geboren en getogen in deze prachtige streek en wonen sinds 1993 al op dit paradijselijke stuk van de vallei. 

In 2020 ontstond het idee om onze betoverende plek te delen met anderen. Sindsdien bieden wij dan ook met veel plezier overnachtingen aan op deze unieke locatie. Door anderen mee te laten genieten van ons kleine stukje hemel op aarde, hebben we niet alleen een goede balans gevonden tussen werk en privé, maar kunnen we ook onze liefde voor deze plek delen.

Duurzaam omgaan met de aarde vinden wij heel belangrijk.
De tiny's zijn energieneutraal. We scheiden afval, hergebruiken materialen en maken gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. In ons zero waste ontbijt vind je streekproducten en de koffie cups zijn van de koffiejongens.

Merel van der Lande

7-9 juli 2023

Dit is niet zomaar een leuk adres om te overnachten. Het is een ervaring die je dichter bij de natuur en daarmee bij jezelf brengt. De liefdevolle zorg en aandacht van Leo en Carolien voor zowel de plek als de gasten geven een heerlijke bedding om jezelf in alle rust onder te dompelen in datgene waar je behoefte aan hebt. Een rondje sauna, een wandeling door de bloemenweide, een hottubarrangement met een uitgebreide borrelplank of lekker staren in een houtvuurtje of over de weilanden. En wil je liever op pad dan is er ook genoeg te doen. Wij gingen eten bij het Arsenaal in Doesburg (dikke aanrader!), kochten verse streekproducten bij de boerderijwinkel van de overburen en wandelden langs de IJssel. Dankbaar voor dit heerlijke, ontspannen weekend!

hans koetje

12-14 mei 2023

Heerlijke rustige plek midden in de natuur! Carolien en Leo zijn geweldige hosts, ze ontzorgen je vanaf het moment dat je aankomt. De privé hottub met borrelplank zijn een aanrader. Uitzicht van het Tiny house is prachtig; weidse natuur waar vroeger de IJssel heeft gelopen. Haasjes, vogels en reeën kan je voor je huisje met de verrekijkers begluren 🙂
Verder mooie omgeving, waar Carolien en Leo alles van weten: ze wijzen je graag de weg!

maritza westenbroek

2-4 sept 2022

Wij waren hier in de zomer maar in ieder seizoen lijkt mij dit een heerlijke plek! Vele mooie plekjes om lekker te zitten: de ligbedjes na de sauna, de bank onder de veranda, de hottub, het ontbijttafeltje bij het huisje of een van de grote tafels als je met vrienden beide huisjes hebt gehuurd. En ook het huisje zelf is een mooie knusse plek. Overal is aan gedacht! De gastvrijheid van Carolien en Leo maken het helemaal af! Vanaf de eerste minuut zorgen ze ervoor dat je een heerlijk ontspannen verblijf hebt, zonder daarbij zelf te aanwezig te zijn. Ik kom zeker nog eens terug! Misschien in de winter, om extra te genieten van de heerlijk warme hottub!

Ontdek onze prachtige plek!

Into the Dream

by Author Name

- Bekijk de beschikbaarheid -